Responsive Web Design pentru Mobile

Utilizarea internetului pe telefoanele mobile a cunoscut o crestere masiva in ultimii ani. Desi cele mai multe browsere mobile sunt capabile sa afiseze site-uri tipice, nu este intotdeauna o sarcina usoara a naviga pe un site de pe dispozitivul dumneavoastra mobil.

Dispozitivele mobile (tabletele) cu acces WiFi si telefoanele mobile cu acces la internet sunt peste tot in aceste zile. De aceea in cazul în care pagina dvs. Web nu se afişează bine pe aceste dispozitive, puteti pierde potentiali clienti. sbmweb.ro dezvolta versiuni optimizate de site-uri concepute special pentru a imbunatati viteza lor si usurinta de utilizare pentru smartphonu-ri. De asemenea noi dezvoltam aplicaţii mobile pentru iPad si iPhone.

Dacă afacerea dvs. în prezent se bazează pe un site web tradiţional pentru marketing, generare comenzi/cereri oferta, vânzări sau suport, atunci ar trebui sa luati în considerare construirea unui site web dedicat pentru dispozitive mobile. Multi sustin ca până în 2013, dispozitivele mobile vor depasi computerele personale si ca web-ul va fi accesat cel mai frecvent la nivel mondial de pe dispozitivele mobile.
Ce înseamnă acest lucru pentru mediul de afaceri este destul de clar. Dacă doriţi să rămână relevante pentru milioanele de consumatori care vor folosi smartphone-uri ca aparatul lor principal pentru navigarea pe Web, trebuie să aveţi un site optimizat pentru navigarea mobilă. Şi ar fi bine sa faceti acest lucru cat mai repede posibil, deoarece de-a lungul următorilor câţiva ani, consumatorii probabil vor fi din ce în ce exigenti in alegerea  produselor şi serviciilor pe care doresc să le cumpere avand accesibilitatea informaţiilor chiar pe telefonul lor.

Cu alte cuvinte, acele întreprinderi care au o înaltă calitate, uşor de utilizat a site-ului pe mobil, care conduce în mod adecvat comportamentul consumatorilor de a reveni  pe site vor avea un avantaj semnificativ faţă de întreprinderile care nu iau in considerare acesta necesitate.

Dacă un utilizator mobil nu poate găsi şi asimila informaţiile de care au nevoie în 60 de secunde sau mai puţin, site-ul dvs. nu va reuşi sa fie un instrument eficient de marketing mobil.

Toshiba
Novaerus
Spar
Lilly
Fujitsu
Dublin City Council