Web Marketing

Atunci cand doriti sa gasiti ceva pe Internet unde va uitati? Daca sunteti ca majoritatea utilizatorilor, atunci ar trebui sa utilizati un motor de cautare. Atunci cand doriti sa gasiti ceva pe Internet unde va uitati? Daca sunteti ca majoritatea utilizatorilor, atunci ar trebui sa utilizati un motor de cautare. Din ce in ce mai multe vanzari in ziua de astazi au loc prin intermediul internetului. Daca site-ul dumneavoastra nu este bine pozitionat in motoarele de cautare (Google, Yahoo, Bing), pierdeti bani de fiecare data cand cineva cauta produsele sau serviciile dvs pe Internet.

Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare poate contribui sa ajungeti inaintea concurentei dvs. directe.

Pozitia dvs. pe pagina de rezultate in motoarele de cautare  se coreleaza direct cu numarul de persoane care gasesc site-ul dvs., precum si numarul de vanzări pe care le faceti prin intermediul site-ul tau. Daca utilizatorii nu pot găsi site-ul dvs., cum pot achizitiona produsele dvs. sau utiliza serviciile dvs.? In cazul in care potentiali clienti nu va gasesc site-ul, ei il vor gasi pe cel al competitoriilor directi. Doar de dvs. depinde sa schimbati acest lucru.

Fiind in locul potrivit la momentul potrivit este crucial pentru succesul dvs. online. Sbmweb.ro ofera prin serviciile de marketing web, o plasare mai buna in motoarele de cautare majore, inclusiv Google, Yahoo, Bing, etc. avand ca scop principal cresterea vanzarilor si scoaterea in evidenta a brandului dumneavoastra pe web, creand mai multe oportunitati de afaceri.
Marketingul este un joc al numerelor:

  • Unii vizitatori vor parasi site-ul dvs., de indata ce il acceseaza.
  • Unii vizitatori vor fi interesati de continutul site-ul dvs., vor face o scanare rapida a site-ul dvs. iar apoi vor pleaca.
  • Unii vizitatori vor remarca site-ul dvs. si vor revenii.
  • Unii vizitatori vor face o achizitie online (in cazul in care site-ul dvs. este Magazin online/eCommerce).
  • Unii vizitatori vor vizita chiar magazinul dvs. si vor face o achizitie offline.

Toate aceste scenarii sunt posibile, dar un lucru nu poate fi ignorat:

Mai multe accesari = Mai multe vanzari

Dacă credeti ca site-ul dvs. ar putea beneficia de o crestere a performantei sale in motoare de cautare si o crestere a numarului de vizitatori, va rugam sa cititi urmatoarea lista de servicii, toate sunt concepute pentru a spori cantitatea de clienti potentiali care viziteaza site-ul dumneavoastra.

  • Optimizare pentru motoare de cautare
  • Marketing pe motoare de cautare
  • Newsletters
  • Marketing pe retele de socializare
  • Banner de publicitate
Toshiba
Novaerus
Spar
Lilly
Fujitsu
Dublin City Council