Dezvoltare aplicatii mobile

Cu telefoanele inteligente si a tabletelor – cum ar fi iPhone, iPad si telefoanele/tabletele care folosesc sistemul de operare Android – ce sunt cumparate la preturi accesibile, viitorul este stralucitor pentru companiile care recunosc oportunitatile prin intermediul acestui mijloc de comunicare.

iPhone, iPad, Android Apps – Sbmweb.ro ofera clientilor nostri o resursa aditionala de a-si promova activitătile online, de a atrage si alt tip de clientela.

Putem dezvolta aspecte ale ofertei dvs. online in mod special pentru piata de telefonie mobila, prin crearea de aplicatii mobile sau adaptarea site-ului existent pentru smartphone-uri.

Aplicatiile mobile, cum ar fi iPhone si Android Apps permit utilizatorilor acces la informatii esentiale privind produsele si serviciile dumneavoastra si acces prin intermediul telefonului/tabletei, indiferent de faptul că actiunea este, de exemplu, cumpararea unei pizza, plasarea unei rezervari sau de a găsi cel mai apropiat magazin.

Sbmweb.ro va lucra indeaproape cu dumneavoastra pentru a dezvolta Aplicaţiile Mobile dorite:

  1. Consultarea clientului pentru a dezvolta structura generala
  2. Utilizarea brandului actual sau in curs de dezvoltare / rafinarea pentru o noua aplicatie.
  3. Dezvoltarea Web Service-ul daca Aplicatia iPhone / Mobile necesita elemente ce trebuie sa interogheze informatii in timp real pe site-ul dvs. – acesta interactionand cu utilizatorul
  4. Apoi lansam aplicatia pe canalele desemnate de distributie. Daca este o aplicatie Apple iPhone va trebui sa o propunem la Apple pentru aprobare.
Toshiba
Novaerus
Spar
Lilly
Fujitsu
Dublin City Council